Vinaften

logo-2016-WIX-LILLE.png

 

Med Sommelier & forfatter Martin J Nordkvist 

 

Fredag d. 4 marts

Burrata - små langstidsbagte tomater - grønkål - basilikumolie

Baccala (saltet vesterhavstorsk) - ristet grostino

Friskskåret carpaccio (wagyu mørbrad) - rucola - parmesan - lime

 

Cremet risotto - skovens svampe - frisk revet trøffel - urter

Saltimbocca (dansk kalvekød & parmaskinke- årstidens sauté - hvidvinssauce 

Friske bitre salater - pære - parmesancreme - valnødder

Hjemmelavet tiramisu - bronzekugle - sprød tuile

 

 

Menu 695,- pr. person

 Vinmenu

2018 Terlaner Classico Alto Adige Cantina Terlan

2016 Il Bacialé Barbera Monferrato Braida

2010 Barolo Vinum Vita Est Cantina Terre del Barolo

2015 Chianti Classico Fattorie di Isole e Olena

2020 Brachetto d'Acqui Braida

Fuld vinmenu  339,-

Kørevinmenu 225,-

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk