Vinaften

Med Sommelier & forfatter Martin J Nordkvist
Fredag d. 4 marts
Burrata - små langstidsbagte tomater - grønkål - basilikumolie
Baccala (saltet vesterhavstorsk) - ristet grostino
Friskskåret carpaccio (wagyu mørbrad) - rucola - parmesan - lime
Cremet risotto - skovens svampe - frisk revet trøffel - urter
Saltimbocca (dansk kalvekød & parmaskinke) - årstidens sauté - hvidvinssauce
Friske bitre salater - pære - parmesancreme - valnødder
Hjemmelavet tiramisu - bronzekugle - sprød tuile
Menu 695,- pr. person
Vinmenu
2018 Terlaner Classico Alto Adige Cantina Terlan
2016 Il Bacialé Barbera Monferrato Braida
2010 Barolo Vinum Vita Est Cantina Terre del Barolo
2015 Chianti Classico Fattorie di Isole e Olena
2020 Brachetto d'Acqui Braida
Fuld vinmenu 339,-
Kørevinmenu 225,-
Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk