Vinaften
Fredag d. 3 marts



6 serveringer
Snack med prosecco
Macarons - andemousse
Stegt selleri - svampe mayo - chips
Forret
Jomfruhummerhale - champagne sauce - dild olie - koral
Mellemret
Sprød tærte - røget creme - stenbiderrogn - brændt forårsløg - spæde urter
Hovedret
Tournedos Rossini a la Kobæk - frisk revet trøffel - smørpocheret pastinak - årstidens svampe - rødvinsglace
Ost
Bagt Mont d'Or ost - smørristet brød - syltet pære parisienne
Dessert
Cremefraiche is - bagt æble - sprød bund - flamberet calvados
695,- pr. person
Vinmenu
Sorelle Bronca, Prosecco di Valdobbiadene DOCG - Extra dry
Le Fornaci - Lugana 2021
Vignaioli Contrá Soarda, Vespaiola, Veneto 2021
Félsina, Fontalloro - Sangiovese, Toscana 2018
Tenute Girolamo - Conte Giangirolamo, Rosso, Puglie 2018
Umberto Cesari, Albana Passito - Colle del Re, Emilia Romagna
Fuld vinmenu
499,-
Køre vinmenu
399,-
Smage vinmenu
269,-
Der kan også tilkøbes saftmenu.
Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk