Vinaften

logo-2016-WIX-LILLE.png

Med 7 serveringer

Denne aften har vi gæstekok fra Kong Hans 

Tim Rasmussen udannet kok, tjener & sommelier fra Kong Hans

Fredag d. 7 oktober

Velkomst

 

Kastanjecocktail - verjus

Timianvaffel - svampemayo - sennepsfrø - sort trøffel

 

6 retter gourmet

 

Carpaccio af jomfruhummer - røget mayo - tomat støv - spæde urter 

Havtaskemedaljon - hummerhollandaise - palmekål - sprødt skind

Iberico secreto - eftersårskål - sauce provence

Glasseret kalvebrisler - jordskokkepure og chips - stegte kanteraller - sort trøffel - urter

Frisk gede ost / ko ost - rosmarin - honning stegte vindruer og pære

Citron pavlova - citronkugle - jernurt 

 

695,- pr. person

Vinmenu 

 


Cantina di Carpi e Sorbara, Lambrusco di Sorbara Rosé - Ommaggio a Gino Friedmann


Maison Louis Jadot, Saint-Romain Blanc, Bourgogne, Côte de Beaune 2018



Adegas Guimaro, A Ponte, Ribeira Sacra 2019


Hetszolo Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2010

 

Fuld vinmenu

439,-

Smage vinmenu

 

366,-

Køre vinmenu

 

239,-

 

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk