top of page

Elevmiddag

 

Kobæks kokkeelever Mia & Louise har sammensat denne middag.

Fredag d. 31 marts & lørdag d. 1 april 

Snack

Puffede ris - safran - avokadocreme - håndpillede rejer - sennepsfrø 

Forret

Ballotine af pighvar med dild - ​muslingeskum - citronmayo - skovsyre

Kobæks nye brød med sort salt

Hovedret

Entrecôte - sauterede gulerødder - smørpocheret knoldselleri

 - kartoffel med citron & timian - pebersauce med hybenrose

Dessert

Kagetapas med 3 små kager

Kobæks mini flødebolle med lakrids

Økologisk pannacotta med appelsin låg 

Solbær granité - creme fraiche mousse  

 

559,- pr. person

Vinmenu kan tilkøbes

 

Søren har sammensat en vinmenu med de bedste klassiske vine

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk

bottom of page