top of page
Elevmiddag
med 5 serveringer

Kobæks kokkeelever Mia, Louise & Mathias
har sammensat denne middag.
Fredag d. 29 & lørdag d. 30 september
Snack
Kartoffel snack - hvidløgscreme - røget mørbrad - friske urter
Forret
Stegt kammusling - Butternut-græskar tilberedt på 2 måder - persilleskum - urter
Hovedret
Krondyrfilet - rosmarinsmør - jordskokkepure med brunet smør
- hasselbagt jordskokke - hyldebærsauce
Mellemret
Tomme de Savoie - Kokkelevernes egen hybenkompot - hjemmelavet knækkebrød.
Dessert
Karamelliseret chokolademousse - æble - hasselnødder - æblesorbet.
529,- pr. person
Vinmenu kan tilkøbes
Søren har sammensat en vinmenu med de bedste klassiske vine
Bestil bord her på hjemmesiden eller på 58191050
bottom of page