top of page

Elevmiddag
med 5 serveringer

Kobæk Facebook-69.png

Kobæks kokkeelever Mia, Louise & Mathias

har sammensat denne middag.

Fredag d. 29 & lørdag d. 30 september

Snack

Kartoffel snack - hvidløgscreme - røget mørbrad - friske urter 

Forret

Stegt kammusling - Butternut-græskar tilberedt på 2 måder - persilleskum - urter

Hovedret

Krondyrfilet - rosmarinsmør - jordskokkepure med brunet smør

- hasselbagt jordskokke - hyldebærsauce 

Mellemret

 Tomme de Savoie - Kokkelevernes egen hybenkompot - hjemmelavet knækkebrød. 

 

Dessert

Karamelliseret chokolademousse - æble - hasselnødder - æblesorbet. 

 

529,- pr. person

Vinmenu kan tilkøbes

 

Søren har sammensat en vinmenu med de bedste klassiske vine

Bestil bord her på hjemmesiden eller på 58191050

bottom of page