top of page
Ugens Menu
Uge 49
Onsdag d. 3 december til søndag d. 7 december
Onsdag
Økologisk stegt flæsk
danske håndpillede aspargeskartofler
cremet persillesauce - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3-retters menu
Forret
Stegte kammuslinger - jordskokkepuré
brunet smør - chips - spæde urter
Kobæks koldhævede brød - pisket smør
Hovedret
Pithivier med fasan - svampesoufflé - gulerodspuré
brombærsauce - syltede brombær - efterårskål
håndpillede aspargeskartofler
Dessert
Baked Alaska - solbærsorbet
sukkersyltede solbær - citronmelisse
Søndag
Steg og dessert
Flæskesteg - sprøde svær - Kobæks rødkål
brunede kartofler - håndpillede aspargeskartofler
hjemmelavet æblegelé - flæskestegssauce
Kokkens dessert
bottom of page
