top of page

Ugens Menu

 

Uge 49

Onsdag d. 3 december til søndag d. 7 december

Onsdag

Økologisk stegt flæsk 

 danske håndpillede aspargeskartofler 

cremet persillesauce - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas

Fredag & lørdag

3-retters menu

 

Forret

Stegte kammuslinger - jordskokkepuré

brunet smør - chips - spæde urter

Kobæks koldhævede brød - pisket smør 

Hovedret 

Pithivier med fasan  - svampesoufflé - gulerodspuré

brombærsauce - syltede brombær - efterårskål 

håndpillede aspargeskartofler

Dessert

Baked Alaska - solbærsorbet

sukkersyltede solbær - citronmelisse 

Søndag

Steg og dessert

Flæskesteg - sprøde svær - Kobæks rødkål 

brunede kartofler - håndpillede aspargeskartofler

hjemmelavet æblegelé - flæskestegssauce

​Kokkens dessert

 

bottom of page