Ugens Menu

logo-2016-WIX-LILLE.png

Onsdag d. 17/8 til søndag d. 21/8

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - nye danske kartofler

- cremet persillesauce 

 

Torsdag

Rejegilde & bobler  

 

 

Fredag & lørdag 

3 retters menu

Forret

Sensommersalat - håndpillede rejer - friske melonkugler - mynte

- hjemmerørt dildcreme - kobæks brød - pisket smør 

 

Hovedret

Teres major - ristede kantareller - små danske kartofler - rødvinssauce 

 Dessert

Solbærdessert - vanilje parfait - solbærsorbet - mazarinbund - chokolade slør - solbærstøv 

Søren har sammensat en vinmenu til weekendens menu, som kan tilkøbes.

Søndag

Colorado steak - små ristede kartofler - bearnaise sauce - grønt

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk