top of page

Ugens Menu

Uge 50

Onsdag d. 11 december til søndag d. 15 december

Onsdag

Økologisk stegt flæsk 

danske håndpillede aspargeskartofler 

cremet persillesauce - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdagstapas 

Fredag & lørdag

Forret

Smørbagt torsk - blomkålspuré -

håndpillede rejer - citronperler

grøn olie - urter

Hovedret 

Helstegt dyreryg - jordskokkepuré - 

glaserede rødbeder - vintergrønt - syltede tyttebær

håndpillede aspargeskartofler - vildtsauce

Dessert 

Bagte blommer - vaniljeparfait

knas - pisket fløde - tuiles - urt

Søndag

Steg og dessert

Kalvecuvette stegt som vildt

Kobæks waldorfsalat - dagens kartoffel

vodkasyltede ribs - vildtsauce

kokkens dessert


bottom of page