top of page

Ugens Menu

Uge 8

Onsdag d. 21 til søndag d. 25 februar

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

 håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas

Fredag & lørdag

3 retters menu 

 

Forret

Bouillabaisse fransk fiskesuppe - Kobæks kuvertbrød - pisket smør

Hovedret

Helstegt oksemørbrad - brændt kål & ristede nødder - jordskokkepuré

- vinter sauté -  håndpillede asparges kartofler - pebersauce

Dessert

Bagt æble - sprød nøddebund - cremefraiche parfait - calvados 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt pommes puré - tranebærkompot 

Dessert

Pavlova - vanilie parfait - sukkersyltede brombær - sprød tuile - frisk mynte

 

bottom of page