top of page

Ugens Menu

Uge 17

Onsdag d. 24 april til søndag d. 28 april

OBS: Lørdag aften d. 27. april er restauranten lukket grundet bryllup

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

 håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas

Fredag

Lørdag aften d. 27. april er restauranten lukket.

3 retters menu 

Forret

Nye hvide asparges - ramsløgsolie - skummet rygeost - håndpillede rejer - spæde urter

- Kobæks brød - pisket smør 

Hovedret

Beef Wellington - forårs sauté - små aspargeskartofler - pebersauce

Dessert

Pavlova - rabarber sorbet - rabarber kompot

- krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Helstegt dansk kalvefilet - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler 

- kraftig skysauce

Dessert

Kokkens dessert

bottom of page