top of page

Ugens Menu

Uge 42

Onsdag d. 16 oktober til søndag d. 20 oktober

Onsdag

Økologisk stegt flæsk 

danske håndpillede aspargeskartofler 

cremet persillesauce - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdagstapas 

Fredag & lørdag

3-retters menu

Forret

Smørbagt vesterhavstorsk - græskarpuré - blanquette sauce

sennepsfrø - smørristede hasselnødder

friske urter - Kobæks kuvertbrød - pisket smør

 

Hovedret

Indbagt fasan - svampesouffléfars -

hindbærglaseret rødbeder - tyttebær - efterårskål

 morkelsauce - danske håndpillede aspargeskartofler

Dessert 

Vaniljeparfait - Kobæks egne rødvinssyltede blommer - italiensk råcreme 

tuiles - citronmelisse 

​​

​​Søndag

Steg og dessert

Helstegt oksefilet- årstiden sauté

dagens kartoffel - Kobæks bearnaise

Kokkens dessert


bottom of page