top of page
Ugens Menu
Uge 42
Onsdag d. 16 oktober til søndag d. 20 oktober
Onsdag
Økologisk stegt flæsk
danske håndpillede aspargeskartofler
cremet persillesauce - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdagstapas
Fredag & lørdag
3-retters menu
Forret
Smørbagt vesterhavstorsk - græskarpuré - blanquette sauce
sennepsfrø - smørristede hasselnødder
friske urter - Kobæks kuvertbrød - pisket smør
Hovedret
Indbagt fasan - svampesouffléfars -
hindbærglaseret rødbeder - tyttebær - efterårskål
morkelsauce - danske håndpillede aspargeskartofler
Dessert
Vaniljeparfait - Kobæks egne rødvinssyltede blommer - italiensk råcreme
tuiles - citronmelisse
Søndag
Steg og dessert
Helstegt oksefilet- årstiden sauté
dagens kartoffel - Kobæks bearnaise
Kokkens dessert
bottom of page