top of page
Ugens Menu
Uge 17
Onsdag d. 24 april til søndag d. 28 april
OBS: Lørdag aften d. 27. april er restauranten lukket grundet bryllup
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag
Lørdag aften d. 27. april er restauranten lukket.
3 retters menu
Forret
Nye hvide asparges - ramsløgsolie - skummet rygeost - håndpillede rejer - spæde urter
Hovedret
Beef Wellington - forårs sauté - små aspargeskartofler - pebersauce
Dessert
Pavlova - rabarber sorbet - rabarber kompot
- krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Helstegt dansk kalvefilet - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler
- kraftig skysauce
Dessert
Kokkens dessert
bottom of page