top of page

Vildt aften 

Fredag d. 6  & lørdag d. 7 oktober

4 retters middag 

4 retters middag 

 

Forret

 

Sprød risottokugle - bøgerøget krondyr - svampemayo - broken æble gel

Mellemret 

 

Indbagt gråand - savoykål - kraftig sky - tranebær kompot - spædeurter 

Hovedret

Krydderstegt vildsvinefilet - råsyltede solbær - skovens svampe - rødbede syltede perleløg - kartoffelkroket -  syltede hybenroser - vildsvin glace - friske urter 

Dessert

Æblemousse - æblekompot - citron karamel

- smørristede hasselnødder - timian tuile - frisk timian

539,- pr. kuvert 

 

Vinmenu kan tilkøbes

Denne aften har Søren sammensat en lækker vinmenu,

 

som passer til de enkle retter. 

 

 

Book bord på 58191050 eller her på vores hjemmeside.

 

 

bottom of page