top of page
Mortensaften
Mandag d. 10 november fra kl. 17:00
Serveres også fredag d. 7, lørdag d. 8 og søndag d. 9 november fra kl. 17:00

Mortensaften menu
Forret
Kobæks egen varmrøget laks - peberrodscreme - syrlig æblesalat - brøndkarse
- Kobæks brød - pisket smør
Hovedret
Kobæks sprødstegte land and - hjemmelavet rødkål - æble & sveske kompot
- karamelliseret små kartofler - asparges kartofler - andesauce
- hjemmelavet æblegelé - friskskåret kumquats - friske ribs
Dessert
Kobæks risalamande - hjemmelavet kirsebærsauce
eller
Æblemouse - bisquitbund - calvados - karamel - ristede hasselnødder
I restauranten 549,- pr. kuvert
Ud af huset 525,- pr. kuvert
Bestil bord her på hjemmesiden via bookingsystemet.
bottom of page


