top of page

Mortensaften

 Mandag d. 10 november fra kl. 17:00
Serveres også fredag d. 7, lørdag d. 8 og søndag d. 9 november fra kl. 17:00 

 

Mortensaften menu

Forret

Kobæks egen varmrøget laks - peberrodscreme - syrlig æblesalat - brøndkarse

- Kobæks brød - pisket smør

Hovedret

Kobæks sprødstegte land and - hjemmelavet rødkål - æble & sveske kompot

- karamelliseret små kartofler - asparges kartofler - andesauce

- hjemmelavet æblegelé - friskskåret kumquats - friske ribs

Dessert

Kobæks risalamande - hjemmelavet kirsebærsauce

eller

Æblemouse - bisquitbund - calvados - karamel - ristede hasselnødder

I restauranten 549,- pr. kuvert 

Ud af huset 525,- pr. kuvert

Bestil bord her på hjemmesiden via bookingsystemet. 

bottom of page