Ugens Menu
Onsdag d.5 til søndag d. 9 April
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
3 retters
Forret
Kammusling - agurk - grønolie - citroncreme - friske urter
Hovedret
Tournedos Rossini a la Kobæk - årstidens grønt
pommes rösti - trøffelsauce
Dessert
Kaffecreme - chokoladekuppel - syltede blommer
chokolade muld - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt -
håndpillede aspargeskartofler - svampesauce
Dessert
Pavola - solbærsorbet - sukkersyltede solbær - citronmelis
Onsdag d. 29 marts til søndag d. 2 april
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Elev middag
Snack
Puffede ris - safran - avokadocreme - håndpillede rejer - sennepsfrø
Forret
Ballotine af pighvar med dild - muslingeskum - citronmayo - skovsyre
Kobæks nye brød med sort salt
Hovedret
Entrecote- sauterede gulerødder - smørpocheret knoldselleri
- kartoffel med citron & timian - pebersauce med hybenrose
Dessert
Kagetapas med 3 små kager
Kobæks mineflødebolle med lakrids
Økologisk pannacotta med appelsin låg
Solbær granité - creme fraiche mousse
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Lammesteg - timian - bagte gulerødder - smørbagt selleri
ristede små kartofler - lammesky
Dessert
Rabarbertrifli - vaniljebagt rabarber - makron med amaretto - mascarpone creme
Onsdag d. 5 april til søndag d. 9 april
Kobæks påskefrokost serveres torsdag, fredag, samt søndag fra kl:12:30
Herunder ser du aftens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Sølvløg - stenbiderrogn - citroncreme - gartnerkarse
Hovedret
Rosastegt lammekrone - kroketter - årstidens sauté - timian sauce
Dessert
Bagt ananas - mørk rom - kokos sorbet
mandelkage - kokos flager - jernurt
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Lammesteg - timian bagte gulerødder - smørbagt selleri
ristede små kartofler - lammesky
Dessert
Rabarbertrifli - vaniljebagt rabarber
makron med amaretto - mascarpone creme
Onsdag d. 19 april til søndag d. 23 april
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Nye hvide asparges - stenbiderrogn - creme fraiche panna cotta
spæde urter - ramsløgsolie
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad - forårs grønt
små nye kartofler
løvstikke - estragonsauce
Dessert
Kold rabarber consommé - vaniljeparfait - mynteolie
krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Porchetta italiensk rullesteg - små ristede kartofler med rosmarin
tomater - mini mozzarella - basilikum - sauce provencale
Dessert
Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte
Onsdag d. 26 april til søndag d. 30 april
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Nye hvide asparges - stenbiderrogn - creme fraiche panna cotta
spæde urter - ramsløgsolie
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad - forårs grønt
små nye kartofler - løvstikke - estragonsauce
Dessert
Kold rabarber consommé - vaniljeparfait - mynte olie
krystaliseret hvid chokolade - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Porchetta italiensk rullesteg - små ristede kartofler med rosmarin
tomater - mini mozzarella - basilikum - sauce provencale
Dessert
Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte
Onsdag d. 3 maj til søndag d. 7 maj
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Grillet jomfruhummer - hummerbisque - spæde urter
Kobæks koldhævet brød - pisket smør - tomatstøv
Hovedret
Stegt rødtunge - stegt forårs satué - nye kartofler - sauce beurre blanc
Dessert
Pavlova - rabarbersorbet - cremeuex på hvidchokolade
- syltede vinrabarber - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Krydderstegt oksefilet - pebersauce - dagens kartoffel - årstidens grønt
Dessert
Kokkens dessert
Onsdag d. 10 maj til søndag d. 14 maj
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag, lørdag & søndag
Mors dag menu
Velkomst & Snack
Rabarber rubbish & Mors dags snackbræt
Forret
Hvide asparges - håndpillede rejer - stenbiderrogn
- citron creme - spæde urter
Kobæks koldhævet hvedebrød - pisket dildsmør
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad - grønne asparges - ristede mini gulerødder
- syltede salatløg - dagens kartoffel - estragon sauce
Dessert
Rabarbermousse - hvid chokolade glaze - sprød tuile
- hindbærstøv - tørret rosenblade
Onsdag d. 17 maj til søndag d. 21 maj
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Hvide asparges - mousseline sauce - håndpillede rejer - spæde urter - Kobæks brød - pisket smør
Hovedret
Stegt rødtunge - stegt forårs sauté - nye kartofler - sauce beurre blanc
Dessert
Pavlova - rabarbersorbet - cremeuex på hvidchokolade
- syltede vinrabarber - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt - nye kartofler - svampesauce
Dessert
Rababertærte - brændt marengs - lakridsstøv
Onsdag d. 24 maj til søndag d. 28 maj
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Nye danske hvide asparges - sauce mousseline - spæde urter
Hovedret
Teres major - sommer sauté - små ristede kartfoler med urter - pebersauce
Dessert
Pavlova - hindbær sorbet - vinrabarber - cremeux - krystaliseret hvid chokolade - tuile - frisk mynte og bær
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt - nye kartofler - svampesauce
Dessert
Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte
Onsdag d. 31 maj til mandag d. 5 juni
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
samt mandag d. 5 juni (fars dag)
Fars dag menu
Velkomst
Gin & Tonic med rosmarin & Fars dag snack
Hovedret
Teres major af okse - sauté af sommergrønt - nye små kartofler
- pebersauce
Dessert
Pavlova - vaniljeparfait - nye danske jordbær - mandelkrokant
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Grydestegt landkylling - nye kartofler - kyllingesky
- hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot
Dessert
Koldskål cheesecake - jordbærtopping - sprød tuile - hornviol
Onsdag d. 7 juni til søndag d. 11 juni
Herunder ser du dagens retter for denne uge,
som serveres ud over vores a la carte.
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- nye kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdags tapas
Fredag & lørdag
Forret
Baccalá saltet vesterhavstorsk - ristet crostini
- burrata - små langtidsstegte tomater - basilikumolie
Hovedret
Saltimbocca dansk kalvekød med parmaskinke - forsommer sauté
- salvie sauce - nye små kartofler
Dessert
Nye danske jordbær - broken gel - vaniljeparfait - jordbærstøv
- kobæks mini marengs - mynteolie - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Grydestegt landkylling - nye kartofler - kyllingesky
- hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot
Dessert
Koldskål cheesecake - jordbærtopping - sprød tuile - hornviol
_____________________________
Fredag & lørdag
Forret
Baccalá saltet vesterhavstorsk - ristet crostini
- burrata - små langtidsstegte tomater - basilikumolie
Hovedret
Saltimbocca dansk kalvekød med parmaskinke - forsommer sauté
- salvie sauce - nye små kartofler
Dessert
Nye danske jordbær - broken gel - vaniljeparfait - jordbærstøv
- kobæks mini marengs - mynteolie - frisk mynte