top of page

Ugens Menu

_____________________________

2024

Gem til uge 26:

Fredag & lørdag

3-retters menu

 

Forret

Smørstegte asparges

sauce blanquette - grøn olie - krabbe

rogn - spæde urter

Hovedret

Farseret unghanebryst med soufflefars a la Kobæk

karamelliseret knoldselleripuré

nye danske kartofler vendt i smør & salt

unghanesky - sommersauté

Dessert

Syltet melon - nye danske jordbær fra lokal avler

 citronsorbet - nougatine 

tuiles 

Fredag & lørdag

3-retters menu 

 

Forret

Hvide asparges

 mousselinecreme - håndpillede rejer - grøn olie - spæde urter

 Kobæks kuvertbrød - pisket smør

Hovedret

Beef Wellington

forårssauté - nye danske kartofler  

estragonsauce

Dessert

Pavlova

rabarbersorbet - rabarberkompot

krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte

Onsdag d. 31 januar til søndag d. 4 februar

uge 5

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Jubilæums konkurrence 

Fredag, lørdag og søndag

3-retters Sankt Hans menu 

Forret

Ceviche med kammuslinger - ramsløgs olie - syltede sennepsfrø 

 

- Kobæks hjemmebagte brød - pisket smør 

 

Hovedret

Dansk kalvemørbrad fra de danske gårde - sauté af sommergrønt

 

- nye danske kartofler - estragonsauce

Dessert 

Danske jordbær fra lokal avler - hyldeblomstsorbet - hybenrose - mandelknas

 

Forret

Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder

Hovedret

Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce

Dessert

Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler

- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 7 februar til søndag d. 11 februar

uge 6

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

 

Forret

Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder

Hovedret

Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce

Dessert

Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler

- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 14 februar til søndag d. 18 februar

uge 7

og 

Onsdag d. 21 februar til søndag d. 25 februar

uge 8

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

Forret

Bouillabaisse fransk fiskesuppe - Kobæks kuvertbrød - pisket smør

Hovedret

Helstegt dyreryg - vintersauté - tranebærkompot - kartoffelkrokette - sauce

Dessert

Bagt æble - sprød nøddebund - cremefraiche parfait - calvados 

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

Onsdag d. 28 februar til søndag d. 3 marts

uge 9

og 

Onsdag d. 6 marts til søndag d. 10 marts

uge 10

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

Forret

Krabbeklo - dildmayo - Kobæks brød - pisket smør

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad - selleripuré - kartoffeltorn - vintersauté - rødvinssauce

Dessert

Vanilje parfait - råsyltede brombær - brændt marengs - verbena urt 

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

 

Onsdag d. 13 marts til søndag d. 17 marts 

uge 11

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu

Elevmiddag 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

Onsdag d. 20 marts til søndag d. 24 marts 

uge 12

og

Onsdag d. 27 marts til søndag d. 31 marts 

uge 13

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu

Forret

Stegt kulmule - knoldselleripure - sauteret porre - porrestøv - beurreblanc - dild 

Hovedret

Fransk unghanebryst eller lammekrone - forårssauté - pommes anna - timiansauce

Dessert

Rødvins pocheret pære - vanilje parfait - creme anglaise 

- krystillaseret hvid chokolade - frisk mynte

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Helstegt lammekølle - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler 

- lammesky

Dessert

Kobæks populære islagkage - friske bær

Onsdag d. 24 april til søndag d. 28 april 

uge 17

og

Onsdag d. 1 maj til søndag d. 5 maj 

uge 18

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu

Forret

Hvide asparges - mousseline creme - håndpillede rejer - grøn olie - spæde urter - Kobæks hvedebrød - pisket smør 

Hovedret

Beef Wellington - forårs sauté - små aspargeskartofler - pebersauce

Dessert

Pavlova - rabarber sorbet - rabarber kompot

- krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Helstegt dansk kalvefilet - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler 

- kraftig skysauce

Dessert

Kokkens dessert

bottom of page