top of page

Ugens Menu

Onsdag d.5 til søndag d. 9 April

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

 

Fredag & lørdag

3 retters 

Forret

Kammusling - agurk - grønolie - citroncreme - friske urter

 

Hovedret

Tournedos Rossini a la Kobæk - årstidens grønt

 pommes rösti - trøffelsauce

 

Dessert 

Kaffecreme - chokoladekuppel - syltede blommer

chokolade muld - frisk mynte 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt -

håndpillede aspargeskartofler - svampesauce 

Dessert

Pavola - solbærsorbet - sukkersyltede solbær - citronmelis 

Onsdag d. 29 marts til søndag d. 2 april 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

 

Fredag & lørdag

Elev middag  

Snack

​Puffede ris - safran - avokadocreme - håndpillede rejer - sennepsfrø 

Forret

​Ballotine af pighvar med dild - ​muslingeskum - citronmayo - skovsyre

Kobæks nye brød med sort salt

Hovedret

Entrecote- sauterede gulerødder - smørpocheret knoldselleri

 - kartoffel med citron & timian - pebersauce med hybenrose

Dessert​

Kagetapas med 3 små kager

Kobæks mineflødebolle med lakrids 

Økologisk pannacotta med appelsin låg 

Solbær granité - creme fraiche  mousse  

 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Lammesteg - timian - bagte gulerødder - smørbagt selleri

 ristede små kartofler - lammesky   

Dessert

Rabarbertrifli - vaniljebagt rabarber - makron med amaretto - mascarpone creme

 

 

Onsdag d. 5 april til søndag d. 9 april 

Kobæks påskefrokost serveres torsdag, fredag, samt søndag fra kl:12:30

Herunder ser du aftens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Sølvløg - stenbiderrogn - citroncreme - gartnerkarse

Hovedret

Rosastegt lammekrone - kroketter - årstidens sauté - timian sauce

Dessert

Bagt ananas - mørk rom - kokos sorbet  

mandelkage - kokos flager - jernurt 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Lammesteg - timian bagte gulerødder - smørbagt selleri

 ristede små kartofler - lammesky   

Dessert

Rabarbertrifli - vaniljebagt rabarber  

makron med amaretto - mascarpone creme

Onsdag d. 19 april til søndag d. 23 april 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Nye hvide asparges - stenbiderrogn - creme fraiche panna cotta

 spæde urter - ramsløgsolie

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad - forårs grønt

 små nye kartofler

 løvstikke - estragonsauce 

Dessert

Kold rabarber consommé - vaniljeparfait - mynteolie  

krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Porchetta italiensk rullesteg - små ristede kartofler med rosmarin  

tomater - mini mozzarella - basilikum -  sauce provencale

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 26 april til søndag d. 30 april 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Nye hvide asparges - stenbiderrogn - creme fraiche panna cotta

 spæde urter - ramsløgsolie

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad - forårs grønt

 små nye kartofler - løvstikke - estragonsauce 

Dessert

Kold rabarber consommé - vaniljeparfait - mynte olie

krystaliseret hvid chokolade - frisk mynte 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Porchetta italiensk rullesteg - små ristede kartofler med rosmarin

 tomater - mini mozzarella - basilikum - sauce provencale

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 3 maj til søndag d. 7 maj 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Grillet jomfruhummer - hummerbisque - spæde urter

Kobæks koldhævet brød - pisket smør - tomatstøv 

Hovedret

Stegt rødtunge - stegt forårs satué - nye kartofler - sauce beurre blanc 

Dessert

Pavlova - rabarbersorbet - cremeuex på hvidchokolade

 

- syltede vinrabarber - frisk mynte

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Krydderstegt oksefilet - pebersauce - dagens kartoffel - årstidens grønt

Dessert

Kokkens dessert

Onsdag d. 10 maj til søndag d. 14 maj 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag, lørdag & søndag

 

Mors dag menu 

Velkomst & Snack 

Rabarber rubbish & Mors dags snackbræt  

Forret

Hvide asparges - håndpillede rejer - stenbiderrogn

- citron creme - spæde urter 

Kobæks koldhævet hvedebrød - pisket dildsmør 

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad - grønne asparges - ristede mini gulerødder

- syltede salatløg - dagens kartoffel - estragon sauce 

Dessert 

Rabarbermousse - hvid chokolade glaze - sprød tuile

- hindbærstøv - tørret rosenblade

Onsdag d. 17 maj til søndag d. 21 maj 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Hvide asparges - mousseline sauce - håndpillede rejer - spæde urter - Kobæks brød - pisket smør

Hovedret

Stegt rødtunge - stegt forårs sauté - nye kartofler - sauce beurre blanc 

Dessert

Pavlova - rabarbersorbet - cremeuex på hvidchokolade

 

- syltede vinrabarber - frisk mynte

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt - nye kartofler - svampesauce

Dessert

Rababertærte - brændt marengs - lakridsstøv

Onsdag d. 24 maj til søndag d. 28 maj 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

 

Forret

Nye danske hvide asparges - sauce mousseline - spæde urter

Hovedret

Teres major - sommer sauté - små ristede kartfoler med urter - pebersauce

 

Dessert

Pavlova - hindbær sorbet - vinrabarber - cremeux - krystaliseret hvid chokolade - tuile - frisk mynte og bær

 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Langtidsstegt kalvesteg - årstidens grønt - nye kartofler - svampesauce

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 31 maj til mandag d. 5 juni 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

samt mandag d. 5 juni (fars dag)

Fars dag menu

 

Velkomst 

Gin & Tonic med rosmarin & Fars dag snack

Hovedret

Teres major af okse - sauté af sommergrønt - nye små kartofler

 

- pebersauce 

Dessert

Pavlova - vaniljeparfait - nye danske jordbær - mandelkrokant  

 

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Grydestegt landkylling - nye kartofler - kyllingesky

 

- hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot

Dessert

Koldskål cheesecake - jordbærtopping - sprød tuile - hornviol

Onsdag  d. 7 juni til søndag d. 11 juni 

Herunder ser du dagens retter for denne uge,

som serveres ud over vores a la carte.

 

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- nye kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Torsdags tapas 

Fredag & lørdag

Forret

Baccalá saltet vesterhavstorsk - ristet crostini

 

- burrata - små langtidsstegte tomater - basilikumolie 

Hovedret

Saltimbocca dansk kalvekød med parmaskinke - forsommer sauté

 

- salvie sauce - nye små kartofler 

Dessert

Nye danske jordbær - broken gel - vaniljeparfait - jordbærstøv

 

- kobæks mini marengs - mynteolie - frisk mynte

Søndag

Steg & dessert

Hovedret

Grydestegt landkylling - nye kartofler - kyllingesky

 

- hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot

Dessert

Koldskål cheesecake - jordbærtopping - sprød tuile - hornviol

_____________________________

Fredag & lørdag

Forret

Baccalá saltet vesterhavstorsk - ristet crostini

 

- burrata - små langtidsstegte tomater - basilikumolie 

Hovedret

Saltimbocca dansk kalvekød med parmaskinke - forsommer sauté

 

- salvie sauce - nye små kartofler 

Dessert

Nye danske jordbær - broken gel - vaniljeparfait - jordbærstøv

 

- kobæks mini marengs - mynteolie - frisk mynte  

bottom of page