top of page

Ugens Menu

_____________________________

2024

Onsdag d. 31 januar til søndag d. 4 februar

uge 5

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Jubilæums konkurrence 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

 

Forret

Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder

Hovedret

Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce

Dessert

Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler

- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 7 februar til søndag d. 11 februar

uge 6

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

 

Forret

Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder

Hovedret

Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce

Dessert

Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler

- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat

Dessert

Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte

Onsdag d. 14 februar til søndag d. 18 februar

uge 7

og 

Onsdag d. 21 februar til søndag d. 25 februar

uge 8

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

Forret

Bouillabaisse fransk fiskesuppe - Kobæks kuvertbrød - pisket smør

Hovedret

Helstegt dyreryg - vintersauté - tranebærkompot - kartoffelkrokette - sauce

Dessert

Bagt æble - sprød nøddebund - cremefraiche parfait - calvados 

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

Onsdag d. 28 februar til søndag d. 3 marts

uge 9

og 

Onsdag d. 6 marts til søndag d. 10 marts

uge 10

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu 

Forret

Krabbeklo - dildmayo - Kobæks brød - pisket smør

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad - selleripuré - kartoffeltorn - vintersauté - rødvinssauce

Dessert

Vanilje parfait - råsyltede brombær - brændt marengs - verbena urt 

 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

 

Onsdag d. 13 marts til søndag d. 17 marts 

uge 11

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu

Elevmiddag 

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe

- bagt puré pommes - tranebærkompot 

Dessert

Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte

Onsdag d. 20 marts til søndag d. 24 marts 

uge 12

og

Onsdag d. 27 marts til søndag d. 31 marts 

uge 13

Onsdag

Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce 

- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys

Torsdag

Tapas​ 

Fredag & lørdag

3 retters menu

Forret

Rimmet torsk - soltørrede tomater - pimente - syltede asier - urtemayo - saltristede nødder - frisk dild - frisee salat - Kobæks brød - pisket smør

Hovedret

Perlehøne eller lammekrone - forårssauté - pommes anne - morkelsauce

Dessert

Pavlova - vanilje parfait - råsyltede solbær 

- solbærstøv - tuile - frisk mynte

Søndag 

Steg & dessert

Hovedret

Helstegt lammekølle - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler 

- timiansauce

Dessert

Hindbær og citronmousse - mazarinbund - tuile - frisk mynte

bottom of page