Ugens Menu
Uge 38
Onsdag d. 18 september til søndag d. 22 september
Onsdag
Økologisk stegt flæsk
nye danske kartofler
cremet persillesauce - frisk persilledrys
Torsdag
Torsdagstapas
Fredag & lørdag
3-retters menu
Forret
Stegt kammusling - jordskokkepuré
brunet smør - chips
Kobæks kuvertbrød - pisket smør
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad
ristede svampe - årstidens kål
græskarpuré - håndpillede aspargeskartofler
rødvinssauce
Dessert
Braiseret ananas i rom
vaniljeparfait - syltede ananas
nougatine
Søndag
Steg og dessert
Helstegt krydret oksefilet
årstidens grønt - dagens kartoffel
Kobæks hjemmelavede bearnaise
Kokkens dessert
_____________________________
2024
Gem til uge 26:
Fredag & lørdag
3-retters menu
Forret
Smørstegte asparges
sauce blanquette - grøn olie - krabbe
rogn - spæde urter
Hovedret
Farseret unghanebryst med soufflefars a la Kobæk
karamelliseret knoldselleripuré
nye danske kartofler vendt i smør & salt
unghanesky - sommersauté
Dessert
Syltet melon - nye danske jordbær fra lokal avler
citronsorbet - nougatine
tuiles
Fredag & lørdag
3-retters menu
Forret
Hvide asparges
mousselinecreme - håndpillede rejer - grøn olie - spæde urter
Kobæks kuvertbrød - pisket smør
Hovedret
Beef Wellington
forårssauté - nye danske kartofler
estragonsauce
Dessert
Pavlova
rabarbersorbet - rabarberkompot
krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte
Onsdag d. 31 januar til søndag d. 4 februar
uge 5
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede aspargeskartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Jubilæums konkurrence
Fredag, lørdag og søndag
3-retters Sankt Hans menu
Forret
Ceviche med kammuslinger - ramsløgs olie - syltede sennepsfrø
- Kobæks hjemmebagte brød - pisket smør
Hovedret
Dansk kalvemørbrad fra de danske gårde - sauté af sommergrønt
- nye danske kartofler - estragonsauce
Dessert
Danske jordbær fra lokal avler - hyldeblomstsorbet - hybenrose - mandelknas
Forret
Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder
Hovedret
Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce
Dessert
Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler
- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat
Dessert
Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte
Onsdag d. 7 februar til søndag d. 11 februar
uge 6
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Forret
Stegt kammusling - glaskål - pære - wasabicreme - hakket nødder
Hovedret
Beef wellington - vintersauté - pommes Anna - pebersauce
Dessert
Kobæks tiramisu - høvlet chokoladetrøffel - sprød tuile
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Krydderstegt oksecuvette - kobæks fritter - håndpillede aspargeskartofler
- hjemmelaver bearnaise sauce - vintersalat
Dessert
Citrontrifli - brændt marengs - frisk mynte
Onsdag d. 14 februar til søndag d. 18 februar
uge 7
og
Onsdag d. 21 februar til søndag d. 25 februar
uge 8
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Forret
Bouillabaisse fransk fiskesuppe - Kobæks kuvertbrød - pisket smør
Hovedret
Helstegt dyreryg - vintersauté - tranebærkompot - kartoffelkrokette - sauce
Dessert
Bagt æble - sprød nøddebund - cremefraiche parfait - calvados
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe
- bagt puré pommes - tranebærkompot
Dessert
Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte
Onsdag d. 28 februar til søndag d. 3 marts
uge 9
og
Onsdag d. 6 marts til søndag d. 10 marts
uge 10
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Forret
Krabbeklo - dildmayo - Kobæks brød - pisket smør
Hovedret
Helstegt kalvemørbrad - selleripuré - kartoffeltorn - vintersauté - rødvinssauce
Dessert
Vanilje parfait - råsyltede brombær - brændt marengs - verbena urt
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe
- bagt puré pommes - tranebærkompot
Dessert
Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte
Onsdag d. 13 marts til søndag d. 17 marts
uge 11
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Elevmiddag
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Coq au vin - bacon - perleløg - ristede svampe
- bagt puré pommes - tranebærkompot
Dessert
Citron tiramisu - citronperler - sprød tuile - frisk mynte
Onsdag d. 20 marts til søndag d. 24 marts
uge 12
og
Onsdag d. 27 marts til søndag d. 31 marts
uge 13
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Forret
Stegt kulmule - knoldselleripure - sauteret porre - porrestøv - beurreblanc - dild
Hovedret
Fransk unghanebryst eller lammekrone - forårssauté - pommes anna - timiansauce
Dessert
Rødvins pocheret pære - vanilje parfait - creme anglaise
- krystillaseret hvid chokolade - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Helstegt lammekølle - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler
- lammesky
Dessert
Kobæks populære islagkage - friske bær
Onsdag d. 24 april til søndag d. 28 april
uge 17
og
Onsdag d. 1 maj til søndag d. 5 maj
uge 18
Onsdag
Økologisk stegt flæsk - cremet persillesauce
- håndpillede asparges kartofler - frisk persilledrys
Torsdag
Tapas
Fredag & lørdag
3 retters menu
Forret
Hovedret
Beef Wellington - forårs sauté - små aspargeskartofler - pebersauce
Dessert
Pavlova - rabarber sorbet - rabarber kompot
- krystalliseret hvid chokolade - frisk mynte
Søndag
Steg & dessert
Hovedret
Helstegt dansk kalvefilet - forårssauté - håndpillede aspargeskartofler
- kraftig skysauce
Dessert
Kokkens dessert