Bourgogne aften
Fredag d. 2 december kl 18.00
Underholdende aften i selskab med Sommelier
Martin Byg Madsen
Velkomstdrink & snack
5 retters menu
Bourgogne Punch
Svampetoast med årstidens svampe - jordskokkechips
Citrusmarineret havtaske - coral tuille - østersmayo - broken æble gel - skovsyre
Tortellini fyldt med med kanin - cremet kantarelsauce - frisk revet sort trøffel
Stegt due - tærte med vintersvampe - syltede sennepsfrø - glaseret rødbede - rødbedeglace
Bourgogne ost - råsyltede blommer - hjemmebagt knækbrød
Solbærsorbet - karamelliseret hasselnød - solbærmarengs - krystalliseret hvid chokolade - jernurt
599,- pr. kuvert
Vinmenu
Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Grande Cuvée Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise 2016
Domaine Prieur-Brunet, Santenay Blanc, Bourgogne, Côte de Beaune 2020
Château des Jacques, Moulin-à-Vent, Beaujolais 2020
Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Célébration, Bourgogne, Côte de Beaune 2018
Domaine Xavier Durand, Côte de Nuits Villages, VI -Sélection Vieilles Vignes, Bourgogne, Côte de Nuits 2018
Christophe Marin, Maury, Vin Doux Naturel, Roussillon 2017
Fuld vinmenu
479,-
Smage vinmenu
386,-
Køre vinmenu
279,-
Saftmenu
179,-
Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk