top of page

Bourgogne aften
Fredag  d. 2 december kl 18.00
Underholdende aften i selskab med Sommelier
Martin 
​Byg Madsen
 

logo-2016-WIX-LILLE.png

Velkomstdrink & snack

5 retters menu

Bourgogne Punch 

Svampetoast med årstidens svampe - jordskokkechips

 

Citrusmarineret havtaske - coral tuille - østersmayo - broken æble gel - skovsyre 

 

Tortellini fyldt med med kanin - cremet kantarelsauce - frisk revet sort trøffel

Stegt due - tærte med vintersvampe - syltede sennepsfrø - glaseret rødbede - rødbedeglace 

Bourgogne ost - råsyltede blommer - hjemmebagt knækbrød

Solbærsorbet - karamelliseret hasselnød - solbærmarengs - krystalliseret hvid chokolade - jernurt

 

599,- pr. kuvert

 

 

Vinmenu

 
Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne - Grande Cuvée Brut, Bourgogne, Côte Chalonnaise 2016

Domaine Prieur-Brunet, Santenay Blanc, Bourgogne, Côte de Beaune 2020

Château des Jacques, Moulin-à-Vent, Beaujolais 2020

 


Maison Louis Jadot, Beaune 1. Cru - Célébration, Bourgogne, Côte de Beaune 2018
 


Domaine Xavier Durand, Côte de Nuits Villages, VI -Sélection Vieilles Vignes, Bourgogne, Côte de Nuits 2018
 


Christophe Marin, Maury, Vin Doux Naturel, Roussillon 2017 
 

Fuld vinmenu

479,-

Smage vinmenu

 

386,-

Køre vinmenu

 

279,-

 

Saftmenu

179,-

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk

bottom of page