Kobæks store påskefrokost

Serveres torsdag d. 14, fredag d. 15 & søndag d. 17 april

fra klokken 13:00

 

Nydes her i restauranten

logo-2016-WIX-LILLE.png

Første servering

Cremet karrysild - rødløg - kapers

Kryddersild - syltede løg - timian - æbler

Kobæks fyldte æg - ramsløgscreme - håndpillede rejer - syltede tomater

Pandestegt rødspættefileter - hjemmelavet remolade

Varmrøget laks - peberrodscreme - vodkaribs - friske urter

Røget pil selv rejer - hummermayo

_________________________

 

Anden servering

Cremet hønsesalat - sprødstegt peberbacon - svampe - grønne asparges

Krydderstegt oksecuvette

Stegt lam - æbler - hvidløg - urter

Kartoffelsalat - friske urter - syltede løg

Romainesalat - stegt serrano - granatæble - revet parmesan

Couscous salat - myntedressing

Bagte rødbeder - citronolie - pærer - feta

Grønsalat - hjemmelavet dressing

_________________________

 

 

Tredje servering

Ostebræt - syltede grønne tomater

Glasseret valnødder - hjemmebagt knækbrød

Hvid chokolade brownie - hasselnødder - syltede brombær

Cremet cheesecake - crumble - passionsfrugt - skovsyre

Til alle serveringer er der friskbagt rugbrød - koldhævet hvedebrød - smør/fedt.

359,- pr. kuvert

Kaffe /the med hjemmelavet påskeæg 59,- pr. kuvert

Bestil bord på 58191050 eller info@kobaek-cafeen.dk